Rólunk

Üdvözöljük a JobOn hivatalos honlapján!

Az általunk kínált szolgáltatás Ausztriai vendéglátós illetve hotelipari munkákat biztosít álláskeresői részére. A külföldi álláslehetőségek egyre több álláskeresőt vonzanak. Elsősorban a jobb megélhetés, a magasabb fizetés, az kedvezőbb életkörülmények bírnak a legnagyobb vonzerővel. Olyan feltételek ezek, amiket itthon egyre nehezebben tudnak biztosítani maguknak az emberek.

Keressen fel minket bizalommal és találjon velünk akár azonnal állást Ausztriában!

 

Miért érdemes minket választani?

A Jobonnal szinte biztos, hogy talál állást Ausztriában.

Nem utolsó szempont hogy abban a régióban, amelyet kiszemelt magának, távolabbi tartományokban szállással és ellátással biztosítva.

Velünk nem kell több száz másik jelentkezővel versenybe szállnia egy munkahelyért.

Semmit nem vonunk le a fizetéséből!

Időt és pénzt spórol meg, mindemellett kényelmesen - akár otthonról, egy számítógép, vagy egy telefon segítségével - találhatja meg álmai állását.

Nem Önnek kell felvennie a kapcsolatot a munkaadókkal, hanem ők keresik meg az aktuális állásajánlataikkal, telefonon vagy az általunk biztosított E-mail címen.

A munkakeresés folyamata az elejétől a végéig lekövethető.

Mi olyan segítséget nyújtunk az ausztriai álláskeresésben, amivel biztosabban, könnyebben, stressz mentesebben kereshet és találhat állást.

Cégünk ismertsége garantálja, hogy Ön elsőbbséget élvezzen, és ne kelljen több száz munkakeresővel megküzdenie az állásokért.

 

Hogy mit biztosítunk?

Profi motivációs levelet és az erősségeit kiemelő önéletrajzot állítunk össze,  azokra a helyekre összpontosítva, ahol az Ön profiljának, erősségeinek megfelelő ajánlatokat kínálnak.

Közel 15.000 ausztriai munkaadónak juttatjuk el pályázati anyagát. Elsőként az Ön által választott régión belül.

Velünk lehetősége nyílik a kedvenc ausztriai régióján belül munkába állni, legyen az Burgenland, Karintia, Niederösterreich, Oberösterreich, Salzburg, Steiermark, Tirol, Vorarlberg vagy akár Bécs városa!

A munkaadók személyes névre szóló állásajánlatokkal keresik meg Önt. Már az első napon pozitív visszajelzésekre és konkrét állásajánlatokra számíthat.

A pályáztatása során számot adunk a német nyelvismeretéről, erősségeiről és szintúgy gyengeségeiről is a munkaadóinknak. Így csak olyan helyről fog állás ajánlatokat kapni, ahol tudása megfelelő lesz, ezzel a rizikót  minimálisra csökkentve.

Nem veszik el jelentkezése sok másik beérkező levél közt, hiszen a személyre szabott "@jobon.hu" vagy "@jobsuch.at" egyedi domainnel ellátott fiókot a munkaadóink már jól ismerik. Továbbá, az általunk kínált E-mail fiók 10/10-es biztonsági értékelést kapott, így fiókja biztonságáért és  levelei megérkezéséért sem kell aggódnia.

Mindemellett pénz visszafizetési garanciát vállalunk alapszolgáltatásunkra.

 

Reméljük, mielőbb segítségére lehetünk!

 

A JobOn.hu iroda pályázati anyag küldéssel foglalkozik és nem munkaközvetítéssel.

 

Üdvözlettel:
Jobon Csapata
www.jobon.hu
www.ausztriaiallasok.hu
www.facebook.com/ausztriaiallasok
jelentkezes@jobon.hu
+361 99 89 234