Elértük a 30.000 like-ot!!! Ezt egy különleges újítással ünnepeljük most meg!

A 2018-as évben rengetegen jelentkeztetek és szereztetek állást Ausztriában, aminek nagyon-nagyon örülünk! Szeretnénk megköszönni a bizalmatokat és továbbra is minden eszközünkkel azon leszünk, hogy olyan munkát találjunk Nektek, amilyet pont szeretnétek! Az idei karácsonyra egy új ajándékkal készültünk, ez pedig nem más, mint egy új ország: Svájc – Mostantól itt is segítünk Nektek megtalálni az álommunkát!

 

Ráadásul most a két ország pályázásáért semmilyen plusz költséget nem számolunk fel.

150€-ért Ausztria és Svájc legjobb munkaajánlatait juttatjuk el Hozzád!

 

Nézzük, miért is érdemes Svájcba menni?

Svájc hivatalos neve a Svájci Államszövetség (tulajdonképpen a kantonok szövetségére épül az ország), területe 41 284 km², lakossága kicsivel több mint 8 millió fő.

Svájc évtizedek óta az egyik legfejlettebb és  legstabilabb gazdaság Európában, rendkívül magas az életszínvonal, jók a munkakörülmények, és biztonságos az élet.

Azon kívül hogy gyönyörű ország (hegyek, tavak és tiszta levegő szinte mindenütt), az átlagfizetés is magasabb, mint bárhol Európában, ráadásul a turizmus is virágzik. Nem csak a külföldi, de a belföldi turisták is nagy számban vannak jelen, főleg a téli időszakokban.

Svájcban németül is remekül el lehet boldogulni, de mivel az országban még hivatalos nyelv az olasz és a francia is, ezekkel a nyelvekkel is el tudsz indulni.

Ahogy Ausztriában megválaszthatod a kedvenc tartományodat, így Svájcban megjelölheted, hogy melyik kantonban szeretnél dolgozni – mindezt ugyanazért az árért!

A kép forrása: Wikipedia

A 26 svájci kanton:

Zürich, Bern, Luzern, Uri, Schwyz, Obwalden, Nidwalden, Glarus, Zug, Fribourg, Solothurn, Bázel város, Bázel vidék, Schaffhausen, Appenzell Ausserrhoden, Appenzell Innerrhoden, Sankt Gallen, Graubünden, Aargau, Thurgau, Ticino, Vaud, Wallis, Neuchâtel, Genf, Jura
 

Amit fontos kiemelni, hogy Svájc nem tagja az EU-nak, viszont munkavállalási engedéllyel természetesen lehet dolgozni. – Ebben mi segítünk Neked!

Ne habozz, ha szeretnéd megtapasztalni az életet egy igazán jól működő országban, kiemelkedő fizetésért, akkor jelentkezz, érdeklődj most!

Ha még nem vagy biztos benne, hogy mi vagyunk a legjobb választás, akkor itt meg tudod nézni korábbi ügyfeleink véleményeit:

https://www.facebook.com/ausztriaiallasok/posts_to_page/

Érdemes követned facebook oldalunkat is, mert rengeteg információt osztunk meg a külföldi munkavállalásról!

További cikkeket a blogon, hasznos kérdéseket és válaszokat pedig a GYIK-ban találsz!

Ne feledd, egyszer élsz, a kínálkozó lehetőségeket meg kell ragadni!