Ausztriai munkavállalás és munkakeresés: Egyedül vagy a Jobonnal?

A külföldi munkavállalás alapos előkészítést igényel, és ha jól akarjuk magunkat érezni Ausztriában rengeteg dologra kell odafigyelnünk, akár rövid, akár hosszútávra tervezünk. (Egy rövid ízelítőt itt is olvashat: Felkészülés)
 

Sok eltérés van a magyarországi és az ausztriai munkakultúra között, amelyekben könnyen eltévedhet az ember, ha nincs benne tapasztalata. Az osztrák munkahelyekre jelentkezni még német nyelvtudással is időigényes és sajnos nincs rá biztosíték, hogy egyedül eredményes lesz, mert a jelentkezésed elkeveredhet a több száz másik munkakereső között. Kapcsolatok, ismeretség nélkül nehéz, hiszen csak a meghirdetett állásokra tudsz jelentkezni, és általában nagy a konkurencia. Drága, stresszes, és nem garantált a siker. Ráadásul, ha egyedül vágsz bele és rossz helyet fogsz ki, végig kell küszködnöd a szezont, vagy elkezdeni az elejétől a munkakeresést, mert nem tudsz kihez fordulni.

Szerencsére lehet könnyebben és egyszerűbben is munkát keresni Ausztriában. A Jobon.hu csapata mindig azt tartja szem előtt, hogy a leggyorsabban, a legjobb munkahelyeket találja meg Neked. 

Mit nyújtunk, ha minket választasz?

Gyors, kényelmes, személyre szabott szolgáltatás

⦁    Konkrét és korrekt álláslehetőségek – gyorsan! Már az első napon pozitív visszajelzésekre és konkrét állásajánlatokra számíthatsz. Ráadásul kényelmesen - akár otthonról, egy számítógép, vagy egy telefon segítségével - találhatod meg álmaid állását.
⦁    Időt és pénzt spórolsz meg, hiszen velünk egy kattintással elérheted akár az összes ausztriai vendéglátóegységet. 
⦁    Nem neked kell keresned a munkát – a munka keres meg téged! A kapcsolatot a munkaadó fogja felvenni veled telefonon vagy saját e-mail címeden.
⦁    Nincs zsákbamacska – A pályáztatás során figyelembe vesszük német nyelvismeretedet, erősségeidet és gyengeségeidet egyaránt, ezeket egyeztetjük a munkaadókkal is. Így csak olyan helyről fogsz állásajánlatokat kapni, ahol tudásod megfelelő lesz, ezzel a rizikót a minimálisra tudjuk csökkenteni.
⦁    A kedvenc régiódban dolgozhatsz! – Ha pontosan tudod, hogy Ausztria melyik területén szeretnél munkát vállalni, akkor tartományok (pl: BurgenlandKarintiaNiederösterreichOberösterreichSalzburgSteiermarkTirolVorarlberg vagy akár Bécs városa) szerint is böngészhetsz az állásajánlatok között!
 

Széles kapcsolatrendszer

Közel 20.000 ausztriai munkaadónak juttatjuk el a profin elkészített pályázati anyagodat, elsőként természetesen az  általad választott régión belül.
A munkaadók ismerik és elismerik a Jobon tevékenységét, így biztosan nem veszik el jelentkezésed a sok másik beérkező level között, ráadásul az ajánlás által nem kell több száz másik jelentkezővel versenybe szállnod egy munkahelyért.

Követhető, biztonságos, és rejtett költségek nélküli megbízás

A munkakeresés folyamata az elejétől a végéig áttekinthető, mindent pontosan leegyeztetünk veled. Ha nem érzed jól magad az adott munkahelyen, akkor segítünk másik lehetőséget keresni. 
Mindezt apróbetűk nélkül – mi semmit nem vonunk le a fizetésedből. 
Ráadásul biztosra megyünk – szolgáltatásunkra pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.
Segítünk akkor is, ha pároddal, vagy kisállatoddal szeretnél belevágni az ausztriai munkavállalásba!

Ha visszatérő ügyfelünk vagy, akkor 10% árengedményt adunk a szolgáltatási díjból! Mindenképpen megéri!

Ha szeretnéd, hogy ausztriai munkavállalásod nagyszerű tapasztalat legyen, és egy profi csapat segítségére van szükséged, válassz minket! Nem fogod megbánni. Ide kattintva tudsz jelentkezni.


Amennyiben az ausztriai hoteliparban szeretnél dolgozni, ide kattintva tudod leadni jelentkezésed!


Kattints ide és likeold Facebook oldalunkat!

Kipróbálnád magad Ausztriában?

Add le jelentkezésed most! Az egész regisztráció 5 perc alatt elvégezhető! Tudd meg szakértőinktől, hogy milyen eséllyel indulhatsz! A regisztráció díjmentes!